some photos, some ideas, some links, just a blog...

by snikolas

Monday, August 29, 2005

Tunis 2005












Φέτος το καλοκαίρι, μετά την κλασική Χαλκιδική, ακολούθησε 7ήμερο ταξιδάκι στην Τυνησία. Όλα τα λεφτά ήταν η βόλτα με τις καμήλες και η εκδρομή με τα 4x4 στην έρημο. Πολλά πράγματα να δεις, πολλά πράγματα να κάνεις, και όρεξη να έχεις για παζάρια. Η δυσεντερία μας χτύπησε πολλές φορές την πόρτα, αλλά εμείς μάγκες, και καλά εξοπλισμένοι με στομάχια τύπου πυρηνικός αντιδραστήρας δεν της κάναμε την χάρη και δεν της ανοίξαμε! Μόνο ένας από μας έπαθε ένα ελαφρό τσιρλιπιπί την τελευταία μέρα, αλλά δεν μετράει γιατί δεν κρεβατώθηκε όπως άλλοι του group.

Αυτή την φορά ξεπέρασα κάθε προηγούμενο ρεκόρ μου σε αριθμό φωτογραφιών. Κατάφερα, χωρίς μεγάλη προσπάθεια, να γεμίσω 2gb και κάτι. Δηλαδή 864 φωτογραφίες και 15 avi…

Wednesday, August 17, 2005

Βουτιές


Νομίζω πως το καλοκαίρι είναι φτιαγμένο μόνο για ένα πράγμα: Για τις βουτιές! Για μένα, μια πετυχημένη βουτιά δεν έχει να κάνει με το αν τα θα πέσεις σωστά αλλά με το πόσο νερό θα πετάξεις έξω από την πισίνα, πόσο σαματά θα κάνεις και πόσο θα ενοχλήσεις τους φίλους σου που βρίσκονται δίπλα της! Μέτρο σύγκρισης για την επιτυχία της βουτιάς είναι και το βρίσιμο που επακολουθεί… Το gifακι είναι μια επίδειξη των ικανοτήτων μου!

Tuesday, August 16, 2005

Mission code: Octopussy


Χωρίς ψαρεντούφεκο, οπλισμένος με μάσκα και βατραχοπέδιλα σε βάθος δεκαπέντε μέτρων περίπου πάλεψα με γυμνά χέρια το χταπόδι! Δεν είναι δύσκολο, αλλά δεν είναι ούτε και εύκολο αν αναλογιστεί κανείς πως ήταν η πρώτη φορά που πιάνω χταπόδι! Φυσικά τώρα είναι στην κατάψυξη και περιμένει την δεύτερη μάχη που θα διαδραματιστεί στο τραπέζι σε μερικές μέρες με την οικογένεια!

Monday, August 08, 2005

Μια όμορφη Αυγουστιάτικη νύχτα...



Όσο οι Χαλκιδικιώτες έτρεχαν να μαζέψουν τα νερά, που όπως αποδείχτηκε από το δελτίο ειδήσεων της επόμενης μέρας δεν ήταν και λίγα, εγώ αποφάσισα να αποθανατίσω την στιγμή μέσα από μια διαφορετική οπτική γωνία.

Thursday, August 04, 2005

Demolition party!



Στην αρχή, ήταν το αυγό. Μόνο του. Αλήθεια σας λέω, δεν το ήθελε κανείς. Μετά, κάτι άλλαξε, το ήθελαν όλοι. Η μάχη ήταν άνιση, ήταν ποιο πολλές από μας. Οπλισμένες και επιθετικές, τι θα μπορούσαμε να κάνουμε; Παραδοθήκαμε!

Ζέστη, πολύ ζέστη...


Όχι ρε παιδιά, στην Ελλάδα δεν κάνει και τόσο πολύ ζέστη…

ELEVATOR JOKE


Μερικοί άνθρωποι έχουν χιούμορ. Δεν ξέρω σε ποια χώρα τόλμησαν να το κάνουν. Σίγουρα πάντως στην Ελλάδα, ο κ. Τάκης, ξέρετε για ποιόν λέω, για εκείνον τον ξινό του 7ου, συνταξιούχο που δεν έχει τίποτα άλλο να κάνει στην ζωή του, διαχειριστή της πολυκατοικίας πέρα από τα σπυριά που θα έβγαζε από το κακό του ίσως και να πάθαινε ένα ελαφρύ εγκεφαλικό επεισόδιο. Ανοίξτε τον ήχο του pc σας και απολαύστε!