some photos, some ideas, some links, just a blog...

by snikolas

Thursday, November 15, 2007

Blogoσυνεντεύξεις και ο δαίμων του τυπογραφείου.

Για τους αναγνώστες του φοιτητικού περιοδικού ¨Εναλλάξ¨ της Ξάνθης στο τεύχος Οκτωβρίου Νοεμβρίου 2007, που διανέμεται δωρεάν, στο άρθρο με τίτλο Νικόλας ο Blogger η ιστορία με τα μπισκότα της Aegean είναι λάθος γραμμένη! Λόγο τεχνικών προβλημάτων κατά της διάρκειας της συνέντευξης, αλλά και άλλων τεχνικών προβλημάτων κατά την ¨μεταφορά¨ του ήχου σε κείμενο, κάποια πράγματα παρερμηνεύτηκαν. Τα πραγματικά γεγονότα είναι διαφορετικά και μπορείτε να τα διαβάσετε στα παρακάτω 2 link: link1 - link2.

Δημήτρη τελικά είχε περισσότερο πλάκα απ’ ότι περίμενα η συνέντευξη! :) thanks man!

Ps. Ευχαριστώ για ακόμη μια φορά τους ανθρώπους της Aegean για την απίστευτη χειρονομία τους να μου στείλουν τα δωράκια τους. Ξέρουν αυτοί!

Friday, November 02, 2007

You are God! (ένα μικρό gallop)

Το φαινόμενο του θερμοκηπίου μας χτύπησε την πόρτα, δεν κοιτάξαμε από το ματάκι, δεν ρωτήσαμε ποιος είναι, και ανοίξαμε χωρίς πολλά πολλά. Τώρα στρογγυλοκάθισε στο σαλόνι της ζωής μας και μας δημιουργεί ένα σωρό προβλήματα. Ένα από αυτά, είναι ότι οι μύγες και τα κουνούπια, τα πιο ενοχλητικά πλάσματα στον πλανήτη, ζουν περισσότερο απ’ ότι παλαιότερα! Αν ήσουν ο θεός και μπορούσες χωρίς να υπάρξουν συνέπειες στο περιβάλλον, να απαλλάξεις τον κόσμο είτε από τις μύγες, είτε από τα κουνούπια, τι θα διάλεγες;

Μύγες.
+το βράδυ χωρίς φως είναι σαν να μην υπάρχουν.
- το πρωί με το πρώτο φως αρχίζουν να πετάνε. Από τα σκατά, απογειώνονται και προσγειώνονται στην μούρη σου η στο φαΐ σου.




Κουνούπια.
+το πρωί συνήθως είναι σε standby mode.
- το βράδυ με του που σε πάρει ο γλυκός ο ύπνος κάνουν επιδρομή και σου το χαλάνε όλο. Τα τσιμπήματα τους είναι πολύ ενοχλητικά για μέρες.

SCORE
ΜΥΓΕΣ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ

18 - 31