some photos, some ideas, some links, just a blog...

by snikolas

Monday, February 25, 2008

Κάτι πρέπει να γράψω…

…γιατί έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση και έχουν αρχίσει να ¨σκάνε¨ mail και sms του τύπου ¨ζεις;¨ ¨Είσαι καλά ρε κοπρόσκυλό;¨ ¨τόλμησες να πεθάνεις χωρίς να μας το πεις;¨ και άλλα τέτοια όμορφα.

Λοιπόν, ζω και βασιλεύω. Δεν είμαι ιδιαίτερα στα κέφια μου, αλλά αυτό μάλλον έχει να κάνει με τις συνεχόμενες ήττες που τρώω τον τελευταίο μήνα. Το σκορ πρέπει να είναι περίπου 9-1 και χάνω. Αυτό που σώζει την κατάσταση (υποθέτω) είναι ο υπέροχος ανοιξιάτικος καιρός που με ¨ανεβάζει¨ κατά διαστήματα. Οι λόγοι είναι διάφοροι και δεν έχει και πολύ νόημα να τους αναλύσω. Έτσι είναι η ζωή, τη μία είναι όλα όμορφα και την άλλη όλα σκατά. Έχω περάσει και πολύ χειρότερα, άρα, αυτό είναι περίπατος στο πάρκο.

Ίσως πρέπει να κάνω ένα ταξίδι να ηρεμίσω λίγο. Θα ήθελα να πάω να βρω τον κολλητό μου που είναι στο Λονδίνο τα τελευταία 10 χρόνια (πλάκα πλάκα μπορεί και παραπάνω). Πρέπει να αλλάξω παραστάσεις.

[το παρακάτω μόνο ένας άνθρωπος στο κόσμο θα το καταλάβει οπότε μην ψάχνετε λογική]
Όσο υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που χρησιμοποιούν την λέξη ανηφόροκατηφόρες υπάρχει ελπίδα για έναν καλύτερο μέλλον. Γελάω ακόμη με αυτό που μου είπες. Σ’ ευχαριστώ.