some photos, some ideas, some links, just a blog...

by snikolas

Thursday, January 22, 2009

Hello again!

Ξέρω… έλειψα καιρό. Είναι πολλά στην μέση που με κράτησαν μακριά από το blogging. Το κυριότερο ήταν ότι δεν είχα adsl στο σπίτι μέχρι τις 2 Ιανουαρίου! Ακόμη και όταν αποφάσισα να γράψω κάτι και προσπάθησα να συνδεθώ με την παλιά παραδοσιακή μέθοδο του modem, το modem του laptop αρνιόταν πεισματικά να συνδεθεί!

Οι μέρες περνούσαν και το να γράψω κάτι ήταν λιγάκι δύσκολο. Τα νέα πάλιωναν και δεν είχε κανένα νόημα να τα γράψω πια. Που να γράφω τώρα για την βρύση του πλυντηρίου κάτω από τον μπάγκο της κουζίνας που έσταζε με αποτέλεσμα να μου μουχλιάσει το κάτω ντουλάπι…. Βρώμαγε ο τόπος για καμιά δεκαριά μέρες μέχρι να στεγνώσει. Και πολλά άλλα τέτοια που είχαν αρκετό χαβαλέ και πρόσθεταν μια πικάντικη νότα στα υπόλοιπα προβλήματα που μου παρουσιάστηκαν.

Γενικά, τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα. Το τελευταίο 4μήνο ήταν εφιαλτικό. Πιστέψτε με το να μυρίζει το σπίτι σου μούχλα για μερικές μέρες ήταν το ευχάριστο σε σχέση με τα υπόλοιπα ¨ωραία¨ που συνέβαιναν. Το 2008 μπήκε πολύ άσχημα και βγήκε πολύ άσχημα. Αν εξαιρέσω το καλοκαίρι που ήταν ευχάριστο και χαλαρό το υπόλοιπο 2008 ήταν για κλάματα. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες δεν έχει νόημα. Έχουν μπαγιατέψει τα νέα πρώτον και δεύτερον θα προτιμούσα να τα ξεχάσω. Το 2009 μπήκε απίστευτα καλά. Φυσικά και δεν κράτησε για πολύ το απίστευτα καλά, αλλά δεν πειράζει. Συνεχίζω να το βλέπω θετικά.

Anyway… επιστροφή στο blogging και λέω να πάω να δω ποιος από εσάς μ’ έβγαλε από τα link του για να τον τιμωρήσω!