some photos, some ideas, some links, just a blog...

by snikolas

Sunday, February 01, 2009

Berlin VS Καλοχώρι!


Το προηγούμενο Σάββατο κατά τις 7 το απόγευμα χτύπησε το τηλέφωνο μου. Ήταν μια φίλη που πήρε να δει τι κάνω. Μόλις είχα ξυπνήσει. Της εξήγησα, πως είναι απόλυτα φυσιολογικό να κοιμάμαι μέχρι τις 7 αφού για μένα η μέρα ξεκίνησε πολύ νωρίς το πρωί για να πάω να φωτογραφίσω φλαμίγκο έξω από την Θεσσαλονίκη. Οφείλω να ομολογήσω πως γέλασε με την καρδιά της. Μάλιστα δεν ήταν η μόνη! Οι περισσότεροι που έμαθαν το πρόγραμμα μου το πρωινό του Σαββάτου γέλασαν με την καρδιά τους. ¨Σιγά ρε μη πήγες να φωτογραφίσεις φλαμίγκο¨ έλεγαν…



Ήθελα να postάρω τις φωτογραφίες νωρίτερα άλλα δεν είχα χρόνο. Έπρεπε να φύγω Βερολίνο για δουλειά. Τετάρτη Παρασκευή με full πρόγραμμα και καθόλου ελεύθερο χρόνο. Φυσικά πήρα και την φωτογραφική μηχανή μαζί μου μήπως και τελικά καταφέρω κανένα δίωρο ελεύθερο. Τελικά κατάφερα ένα 4ώρο ελεύθερο χρόνο και κατέληξα στο aquarium και στον ζωολογικό του Βερολίνου μετά από τις βόλτες στο κέντρο και τα μαγαζιά της πόλης.





Νομίζω άξιζε τον κόπο να σηκωθώ νωρίς το πρωινό του Σαββάτου της προηγούμενης εβδομάδας, έχει κανά 2 φωτογραφίες που είναι καλές. Επίσης νομίζω πως άξιζε και ο ζωολογικός του Βερολίνου, δεν βλέπεις κάθε μέρα πολική αρκούδα να παίζει με την μπάλα της!