some photos, some ideas, some links, just a blog...

by snikolas

Monday, August 29, 2005

Tunis 2005












Φέτος το καλοκαίρι, μετά την κλασική Χαλκιδική, ακολούθησε 7ήμερο ταξιδάκι στην Τυνησία. Όλα τα λεφτά ήταν η βόλτα με τις καμήλες και η εκδρομή με τα 4x4 στην έρημο. Πολλά πράγματα να δεις, πολλά πράγματα να κάνεις, και όρεξη να έχεις για παζάρια. Η δυσεντερία μας χτύπησε πολλές φορές την πόρτα, αλλά εμείς μάγκες, και καλά εξοπλισμένοι με στομάχια τύπου πυρηνικός αντιδραστήρας δεν της κάναμε την χάρη και δεν της ανοίξαμε! Μόνο ένας από μας έπαθε ένα ελαφρό τσιρλιπιπί την τελευταία μέρα, αλλά δεν μετράει γιατί δεν κρεβατώθηκε όπως άλλοι του group.

Αυτή την φορά ξεπέρασα κάθε προηγούμενο ρεκόρ μου σε αριθμό φωτογραφιών. Κατάφερα, χωρίς μεγάλη προσπάθεια, να γεμίσω 2gb και κάτι. Δηλαδή 864 φωτογραφίες και 15 avi…

1 Comments:

  • At 8/30/2005 10:49 PM, Anonymous Anonymous said…

    Κάτι που θα μου μείνει από το μεγαλείο των Ελλήνων τουριστών στην Τυνησία:
    1) Ο ξεναγός μας δείχνει πως χρησιμοποιούσαν τα πρώτα ηλιακά ρολόγια οι άραβες της εποχής του Μωάμεθ, για να καθορίσουν τις ώρες της προσευχής.
    Νεαρά θυληκή ύπαρξη ρωτάει: και γιατί έμαιναν σε τόσο κόπο και δεν κοιτούσαν απλά ένα ρολόι?!!!
    2) Γυναίκα μεγαλύτερης ηλικίας θέλοντας να κάνει κάποιο θετικό σχόλιο για τους άραβες λέει: στο κάτω κάτω εμείς οι Έλληνες τους οφείλουμε. Πήραμε από αυτούς το αραβικό αλφάβητο!

     

Post a Comment

<< Home