some photos, some ideas, some links, just a blog...

by snikolas

Tuesday, May 23, 2006

Ασυμβατότητες.

Ανακάλυψα μια ασυμβατότητα πριν από μερικές μέρες μεταξύ του πληκτρολόγιου μου και ενός ελεύθερου αλκοόλης ποτού με γεύση πορτοκάλι και 4 βιταμίνες (έτσι γράφει το μπουκάλι, έτσι σας λέω και σας)! Με μια επιδέξια κίνηση* των χεριών μου για να πιάσω το κινητό μου που χτυπούσε, έριξα πάνω στο πληκτρολόγιο το ελεύθερης αλκοόλης με γεύση πορτοκάλι και με 4 βιταμίνες ποτό. Το “γαμώ την πουτάνα μου γαμώ”, ήταν η πρώτη σκέψη. Το να πάρω χαρτί και να σκουπίσω ήταν η δεύτερη σκέψη. Το να βγάλω από το ρεύμα το πληκτρολόγιο ήταν η τρίτη κατά σειρά λογική σκέψη, αλλά δεν ήρθε ποτέ! Μάλλον, κάπου κόλλησε στην κίνηση των σκέψεων και αποφάσισε πως αφού άργησε και με έστησε κανονικά, και ξέροντας πόσο τσαντίζομαι όταν αργούν στα ραντεβού, καλό είναι να μην κάνει την εμφάνιση της ποτέ. Με την γνωστή ψυχραιμία που με διακρίνει λοιπόν, πήρα λίγο χαρτί και σκούπισα ότι μπορούσα να σκουπίσω. Το πληκτρολόγιο δεν φάνηκε να ενοχλήθηκε και πολύ από το λούσιμο οπότε και συνέχισα να γράφω αυτό που έγραφα στο word.

15 λεπτά αργότερα, και αφού είχα ξεχάσει ολότελα το ατυχές συμβάν, οι βιταμίνες που άρπαξε το πληκτρολόγιο άρχισαν να ενεργούν. Παράθυρα ανοίγανε και κλείνανε, στο word μια ακαταλαβίστικη γλώσσα έπαιρνε σε γοργούς ρυθμούς ζωή, τα προειδοποιητικά μπιπ της motherboard να θυμίζουν ρετρό κομμάτι disco… με απλά λόγια, πανικός! Η τρίτη και φαρμακερή σκέψη που με κρέμασε στο προηγούμενο ραντεβού με την λογική, επιτέλους κάνει την εμφάνιση της! Αποσυνδέω το πληκτρολόγιο και το τρελό party τελειώνει απότομα. Ότι ήταν να σκουπίσω το είχα σκουπίσει, οπότε μόνο μια λύση υπήρχε. Να το τινάξω. Βγήκα στο μπαλκόνι και άρχισα το τίναγμα. Τελικά είχε αρκετό να βγάλει ακόμη. Αλλά… ας μην το κάνουμε θέμα. Κρίμα είμαι. Το άφησα μετά να στεγνώσει στον ήλιο σαν να ήταν πετσέτα θαλάσσης.

Το βράδυ που επέστρεψα σπίτι μου, είχα την απορία να δω αν το καημένο το πληκτρολόγιο μετά από την περιπέτεια που του έτυχε, είχε ακόμη τα κότσια να δουλέψει. Δεν λέω, δούλεψε, αλλά κάτι (άραγε τι) το’ πιάσε και ήθελε να με πείσει πως δεν χρειάζομαι το space, δεν χρειάζομαι το γράμμα άλφα και πάνω από όλα δεν χρειάζομαι τις δεύτερες λειτουργίες των πλήκτρων με πατημένο shift!

Έχουμε σίγουρη ασυμβατότητα λοιπόν, με το πληκτρολόγιο και ποτά ελεύθερα από αλκοόλη με γεύση πορτοκάλι και 4 βιταμίνες. Με ποτά φυλακισμένα στην αλκοόλη θα κάνω πείραμα άλλη φορά (δεν γλιτώνω το ξέρω). Ψάχνω όμως ακόμη να βρω αν υπάρχει ασυμβατότητα, η πλήρης συμβατότητα με την σκέψη φράση “γαμώ την πουτάνα μου γαμώ” και με την άφιξη σε λογική ώρα της σκέψης Νο3. Που ήταν η λογική σκέψη Νο3 την πρώτη φορά που την χρειάστηκα; Ρε λέτε;

*(είμαι εκπαιδευμένος να χαλάω πράγματα χωρίς να κινδυνεύει η σωματική μου ακεραιότητα, παρακαλώ τους αναγνώστες να μην δοκιμάσουν να αναπαράγουν χωρίς την ανάλογη εκπαίδευση, η χωρίς την επίβλεψη εκπαιδευμένου προσωπικού τις ίδιες κινήσεις.)

21 Comments:

  • At 5/23/2006 2:21 PM, Blogger sevium79 said…

    kala tou xhghthikes .... itan oti xreiazotane me tosi zesth....tis malakies me ta trela parathyra den ta ekane to plhktrologio alla to mouse pou zilepse....

     
  • At 5/23/2006 3:25 PM, Blogger Stavros Amanatidis said…

    egw lew na to anoi3eis kai na to pluneis me nero.. na to skoupiseis kala, na to afhseis kai kamia wra ston hlio kai meta 8a douleuei :)

    ts ts ts.. olo gkrinia auto to paidi..

    emena gia mia periodo to plhktrologio mou murize bacardi.. ekana ena project profanws sto pc mou kai etuxe na uparxei ena 3exasmeno pothri kapoiou filou dipla mou kai ta alla einai gnwsta.. egw ws gnwstwn den pinw bacardi.. :)

     
  • At 5/23/2006 3:34 PM, Blogger Stavros Amanatidis said…

    kai mia erwthsh..
    to kinhto telika to shkwses?
    mia akoma..
    telika a3ize ton kopo?
    teleutaia..
    ta akouse autos pou se phre 'h krath8hkes?

    :D :D :D

     
  • At 5/23/2006 4:26 PM, Blogger alienlover said…

    Μια χαρά σε βρίσκω! Μου θυμίζεις παλιότερο περιστατικό που ο αδελφός μου ζητά ευγενικά να του φτιάξω ζεστή σοκολάτα και πάνω στα 5' που του την έχω δώσει ακούω από το διπλανό δωμάτιο έναν ήχο που δεν μου άρεσε πολύ και αμέσως μετά " Άννααααααααααα...... φέρνεις ένα βετέεεεξ" ...
    Πάντως εκείνο το πληκτρολόγιο είχε πλήρη συμβατότητα με ζεστή σοκολάτα.
    Νομίζω πως υπάρχει ασυμβατότητα με τη φράση που είπες και τη σκέψη Νο 3.
    Αναμένουμε το πειραμα με ποτά φυλακισμένα στην αλκοόλη.

     
  • At 5/23/2006 4:26 PM, Blogger alienlover said…

    This comment has been removed by a blog administrator.

     
  • At 5/23/2006 6:37 PM, Blogger Butterfly said…

    Καλέ μου nikolas :) σε όλους μας έχει συμβεί κάτι ανάλογο!!!Εσύ είσαι εκπαιδευμένος να χαλάς πράγματα χωρίς να κινδυνεύει η σωματική σου ακεραιότητα, η evelina τα έχει βάλει με τις γωνίες ( evelina μία από τα ίδια, και αντε μετά να εξηγήσεις τις μελανιές χεχεχε)... Εγώ πάλι ειδικεύομαι στο να σπάω πράγματα, με αποκορύφωμα τα ποτήρια την ώρα που τα πλένω. Η διαφορά μας είναι ότι εμένα είτε μου καρφώνονται τα γυαλιά στα χέρια, ή καλαλαβαίνω ότι κόπηκα όταν γεμίζει ο τόπος αίματα χεχεχεχε. Εξάδα στο σπίτι δεν υπάρχει!!!!
    Φιλιά

    Υ.Γ.: Α!! υπάρχει πλήρη ασυμβατότητα μεταξύ τηλεχειριστηρίου τηλεόρασης και ποτού φυλακισμένου στην αλκοόλη. Πίστεψέ με!!!!!

     
  • At 5/23/2006 11:14 PM, Anonymous Anonymous said…

    Φυσικά και χάλασε αφού το ξενέρωσες. Lucozade, Powerade και τρίχες κατσαρές. Μπύρες θέλουν τα keyboard. Το δικό μου τόσες ήπιε και δούλευε ακόμα.

    Τώρα τελευταία το έστειλα στους ΑΑ και πήρα καινούργιο, γιατί το είχε παραξηλώσει.
    (Γυρνούσα από την δουλειά και το έβρισκα στο ψυγείο ντίρλα)

     
  • At 5/24/2006 10:00 AM, Blogger jojo said…

    χαχαχα! εύγε νέε μου!
    καλά έκανες και το πότισες το καημένο, θα'χε ξεραθεί τόσο καιρό...

    εγώ πάντως, αν πω να τινάξω το πληκτρολόγιό μου,
    είμαι σίγουρη οτι θα βγάλει πολύ σουσάμι!!!:)

     
  • At 5/24/2006 2:12 PM, Blogger YO!Reeka's said…

    χοχοχο το δικό μου σε πρόσφατο καθαρισμό έβγαλε κάπου 423 βλεφαρίδες (τι σκατά, μαδάω;!), ψίχουλα, στάχτες (από την εποχή που κάπνιζα), σιδεράκια συρραπτικού, και καννα-δυό ψόφια μυγάκια!
    ΥΓ. μπορεί το word verification σου να σταματήσει να μου βάζει κάτι λέξεις του στυλ asdgfdfffmdmktjhkt και να βάζει κάτι πιο απλο;!

     
  • At 5/24/2006 2:32 PM, Blogger snikolas said…

    Sevium79, γιατρός είσαι… κάτι θα ξέρεις! :)

    Evelina_z13 / butterfly, δεν αφήνετε τα “σάπια” λέω εγώ με τις γωνίες τραπεζιών και γραφείων; :)

    Stavro, γιατί κάτι μου λέει πως το ποτήρι ήταν δικό σου; Το κινητό το σήκωσα αλλά δεν άξιζε τον κόπο!

    Alienlover, βλέπω πως εσύ το πήγες ακόμη ποιο μακριά το πείραμα!

    Rockordie, να σε ρωτήσω βρε αδερφέ… τι μάρκα μπίρα προτιμάει το πληκτρολόγιο;

    Jojo, σουσάμια θα βγάλει το laptop γιατί το έχω μαζί μου στην δουλεία και το πρωινό μου συνήθως το τρώω εκεί! :)

    Gelial, λες να κάνουμε κανέναν τρελό διαγωνισμό με την σαβούρα που θα βγάλουν τα πληκτρολόγια; Όσο για το word verification συγνώμη ρε παιδιά είναι σπαστικό το ξέρω αλλά με το που έβγαλα δεν άργησαν να μου την πέσουν οι sp@mers ξανά. 12 sp@m σε 5’!!!

     
  • At 5/24/2006 8:07 PM, Blogger hopkins said…

    Εμένα το πρωην πια πληκτρολόγιο είχε πλήρη ασυμβατότητα με το νέρακι! Και μου κόλλαγε το pc και αναρωτιόμουν γιατι. Και βάραγε η μητρική σαν νά μουν σε κλαμπάκι, αλλά δεν ήξερα εγώ τότε, μέχρι που πήρα έναν φίλο μου και μου έδωσε τα φώτα του. Είχε περάσει όμως καιρός και δεν φτιάχνονταν, οπότε πήρα καινούριο. αλλά ήταν και ύπουλο! τα συμπτώματα ξεκίνησαν περίπου μια μέρα μετά και εξελίχθηκαν, σιγά σιγα.

     
  • At 5/25/2006 2:27 PM, Blogger Marina said…

    Οσες φορούλες έχει πέσει (όλως τυχαίως) νερό στο πληκτρολόγιο το στεγνώνω με το πιστολάκι για τα μαλλιά.. απλό στέγνωμα χωρίς μπούκλες..

     
  • At 5/25/2006 6:58 PM, Blogger eLeиa said…

    φαντάσου όμως να ειχες κανένα laptop! εκεί δε θα γελούσες με το συμβάν όπως τώρα.
    βασικά thanx γιατί μου βρήκες ένα λόγο να μην πάρω laptop :)

    με το κειμενάκι μου θύμισες το μικρό μου αδερφό που μια φορά μου δήλωσε πως το πληκρολόγιό μου "χάλασε μόνο του ΞΑΦΝΙΚΑ". ε, ναι! ξαφνικά έπεσε πάνω του ένα ποτήρι νερό!!
    Έτσι ξαφνικά κάηκαν και τα ηχεία του pc όταν τα συνέδεσε με το στέρεο.

    να γιατί μένω μόνη μου! οέο

     
  • At 5/26/2006 1:47 AM, Blogger snikolas said…

    Evelina_z13 χμ… γιατί δεν σε πιστεύω; :)

    Hopkins αυτά τα ύπουλα είναι που σου σπάνε τα νεύρα περισσότερο από κάθε άλλο. Υπάρχει περίπτωση να ψάχνεσαι για μέρες για το τι μπορεί να φταίει.

    Marina και τελικά; Δουλεύει;

    Zouboulia αν δεν έχεις laptop σε συμβουλεύω να πάρεις ένα. Απλά εδώ ο κανόνας όχι γεμάτα ποτήρια κοντά στο pc πρέπει να είναι λίγο ποιο αυστηρός!

     
  • At 5/26/2006 9:27 AM, Blogger jojo said…

    πολύ ωραίο template! μεγειά!

    μόνος σου τοκανες ή έγινε κατόπιν παραγγελίας? (προσοχή! ερώτηση-παγίδα)

     
  • At 5/26/2006 7:31 PM, Blogger NetKerveros said…

    Αυτή η μπουκάλα οξυγόνου που έβαλες στο blog σου είναι έτοιμη να μας έρθει κατακούτελα!!!

     
  • At 5/26/2006 8:02 PM, Blogger KV said…

    χι χι χι και δεν είναι καν συμβατό ούτε με καφέ.

    Ωραίο new look!!!

     
  • At 5/26/2006 8:56 PM, Blogger snikolas said…

    Jojo ευχαριστώ! Για ποια ερώτηση παγίδα μιλάς; :)

    Netkerveros, σε αγχώνει; Σε αγχώνει; Breath in… breath out…. Πάμε ξανά…. :)

    Kv δεν έχω κάνει το πείραμα με καφέ αλλά που θα πάει… θα γίνει και αυτό! Χαίρομαι που σου άρεσε.

     
  • At 5/27/2006 2:08 AM, Blogger alienlover said…

    μεγειάαααααααααα!! τέλειο!!

     
  • At 5/28/2006 10:00 AM, Blogger Marina said…

    Δουλεύει αλλά πρέπει προηγουμένως να το έχεις εντελώς στεγνώσει. Παίζει και η ηλεκτροπληξία αν το ξανα ανάψεις με τα νερά/ποτά μέσα.

     
  • At 5/29/2006 9:41 AM, Blogger jojo said…

    χαχα... για κείνη που ακολουθεί, όταν πεις οτι τοκανες μόνος σου. "πως τόκανες? μπορείς να φτιάξεις και το δικό μου?"

    αλλά νομίζω οτι οι οδηγίες που μούδωσες ήταν αρκετές (προς το παρόν!) ;)

     

Post a Comment

<< Home