some photos, some ideas, some links, just a blog...

by snikolas

Wednesday, November 16, 2005

fat boy

Την ιστορία του Αίσωπου με το μυρμήγκι και τον τζίτζικα την θυμάστε; Εγώ την θυμήθηκα κάνα χρόνο πριν και αποφάσισα να κάνω πέρα από την συνηθισμένη αποταμίευση (για τις δύσκολες ώρες και τα κατά καιρούς καπρίτσια μου) και μια ακόμη, έτσι για το χαβαλέ και να δω τι χρήμα τελικά θα κονομήσω! Αγόρασα λοιπόν τον κουμπαρά της φωτογραφίας και εδώ και ένα χρόνο περίπου τον γεμίζω μόνο με κέρματα των δύο ευρώ. Σιγά σιγά το κτήνος άρχισε να “φουσκώνει” αφού το βάρος του είναι τεσσεράμισι κιλά και δεν έχει γεμίσει ακόμη! Μπορώ να τον αποκαλώ χαϊδευτικά fat boy νομίζω… Τελικά αυτή η μικρή αποταμίευση που ξεκίνησε στο πολύ χαβαλέ με δηλώσεις του τύπου: Με τα λεφτά αυτά θα πληρώσω τα αεροπορικά σε κάποιο ταξίδι! Θα γίνει όντως πραγματικότητα. Έτσι όπως το βλέπω το πράγμα, ο fat boy θα πάρει αρκετά κέρματα ακόμη και το βάρος του θα αυξηθεί ακόμη πιο πολύ. Το σίγουρο είναι, πως το αεροπορικό εισιτήριο θα πληρωθεί με τα λεφτά του. Αυτό που δεν είναι σίγουρο ακόμη, είναι σε ποιο μέρος του κόσμου θα μπορέσουν να με στείλουν αυτά τα λεφτά!!!

3 Comments:

  • At 11/17/2005 12:06 AM, Blogger Unknown said…

    an to katharo varos tou fat boy einai as poume 1 kilo tote to varos ton kermaton einai 3500gr.. to varos tou kathe kermatos ton 2 euro einai 8.5gr opote exeis peripou 822Eura!!! :D pragma pou simainei pos an to gemiseis akoma perissotero mallon tha exeis kai resta apo ta aeroporika eisitiria...!!! nice :)

     
  • At 11/17/2005 9:54 AM, Anonymous Anonymous said…

    Εκτός από ρέστα, μπορείς απλά να πάρεις κάποιο δεύτερο άτομο μαζί σου. Γιατί απλά εκδρομή και μόνος δεν λέει.

     
  • At 11/17/2005 1:23 PM, Blogger isos said…

    χμμμμ ...... καλή ιδέα !!!! εξάλλου μου έχουν τρυπήσει και οι τσέπες απο τα κέρματα .. έτσι θα πιάσουν τόπο και δεν θα τρυπάνε και τα παντελόνια ....

     

Post a Comment

<< Home