some photos, some ideas, some links, just a blog...

by snikolas

Wednesday, December 13, 2006

Πλανήτης Αθήνα.

Αγαπημένο μου blog, Τρίτη πρωί, μουνταμάρα και βροχή. Το σιδερένιο πουλί υποτίθεται πως θα με πήγαινε 500km μακριά από το σπίτι μου. Κάποιο λάθος πρέπει να έγινε όμως και με προσγείωσε σε έναν πλανήτη όπου όλα είναι φαινομενικά ίδια . Πρέπει να με πήρε ο ύπνος γιατί δεν πήρα χαμπάρι τον χρόνο που πήρε για να φτάσουμε στον πλανήτη αυτόν.

Ο πλανήτης αυτός είναι πολύ περίεργος. Μας αντιγράφουν. Είναι ντυμένοι το ίδιο με μας, μιλάνε την ίδια γλώσσα με μας, ξέρουν μάλιστα και τα ίδια ανέκδοτα. Πλάκα έχει. Να φανταστείς, πέρασαν αρκετές ώρες για να καταλάβω πως κάτι δεν πάει καλά. “Ξύπνησα” πολύ απότομα μέσα σε ένα super market. Μετά τα meetings και τα βαρετά “νούμερα”, κατά την μεταφορά μου στο ξενοδοχείο, ο συνάδελφος μου, που είχε την καλοσύνη να με πάει μέχρι εκεί, μου ζήτησε να πάμε στο super market. Ήθελε λέει να αγοράσει 5 πράγματα για το σπίτι του. Αγαπητό μου blog, αλήθεια σου λέω, δεν ήξερα τι με περιμένει…

Για να παρκάρουμε, έπεσαν μερικά μπινελίκια. Χωρίς λόγο, έτσι απλά! Είπα να συνοδεύσω τον συνάδελφο μου στα ψώνια του. Μέγα λάθος. Εκεί μέσα ήταν λες και όλοι πήγαιναν σε fast forward. Ζαλίστηκα. Μια γριά, ετοιμόρροπη, έτρεχε με το καρότσι της σαν να έτρεχε σε rally. Μια άλλη κυρία, έβριζε έναν κύριο στο τμήμα με τα φρούτα και τα λαχανικά. “Να πας να γαμηθείς, είσαι μαλάκας, και τι μου πήρες ύφος γιατρού;” του έλεγε του φουκαρά. Ένας άλλος έτρεχε πίσω από την γυναίκα του για να την προλάβει, στα ταμία το fast forward κάποιος το είχε βάλει στο x2! Δεν άντεξα και βγήκα έξω να περιμένω. Δεν άργησε να έρθει η στιγμή όπου βρέθηκα ξανά στο αυτοκίνητο για να ξεπαρκάρουμε, έπεσαν πάλι μπινελίκια!

Το μόνο θετικό με τον πλανήτη αυτόν, είναι πως έκαναν λάθος μάλλον στην reception και μου έδωσαν την σουίτα του διευθυντή. Δεν λέω, καλή είναι, έχει και Jacuzzi να χαλαρώνεις μετά το super market!


Άνευ πλάκας, ο συνάδελφος μου έζησε για πολλά χρόνια σε πάρα πολλά μέρη στο εξωτερικό και μου έλεγε πως το άγχος της Αθήνας το συνάντησε, μόνο στην Νέα Υόρκη.

43 Comments:

  • At 12/13/2006 2:47 PM, Blogger Gogo said…

    Kala, xwris na exw zisei ekei, auto pou eipe gia ti New York psiloisxiei. Eixa paei ekdromi gia mia evdomada, milame sketi parazali oi rithmoi ekei pera. Se parasernane sto dromo...

     
  • At 12/13/2006 4:34 PM, Blogger guitarlikas said…

    Έχεις σκεφτεί μήπως στην Αθήνα η κατάσταση είναι normal, ενώ εμείς εδώ στο Θεσσαλλλονίκη το ξύνουμε ασταμάτητα?? Όσο περίεργοι μπορεί να φαίνονται σε κάποιον οι γρήγοροι ρυθμοί της Αθήνας, αλλό τόσο περίεργοι θα πρέπει να του φαίνονται οι αργοί ρυθμοί της Θεσ/νικης! :)

     
  • At 12/13/2006 5:01 PM, Blogger tzo said…

    Εγώ τρέχω και δε φτάνω, ομολογώ! Αλλά δε νομίζω να φταίει η Αθήνα! Δεν ξέρω δεν ξέρω! Απλά μαζευτήκαμε πολλοί και δε χωράμε, δεν ανεχόμαστε ο ένας τον άλλον μου φαίνεται!

     
  • At 12/13/2006 6:04 PM, Anonymous Anonymous said…

    Καρντάση έχεις ένα ψιλοδίκιο, αλλά όχι και μητρόπολις η Αθήνα (δηλαδή η σύγκριση με Νέα Υόρκη αδικεί κατάφορα την τελευταία και πίστεψέ με είμαι σφόδρα αντιαμερικανός). Σίγουρα η πόλη σου είναι και πιο ανθρώπινη και λιγότερη αγχωτική και καλά κάνει. Είμαι απ'τους όχι και τόσο λίγους Αθηναίους που περνάω πολύ καλά όταν έρχομαι πάνω

     
  • At 12/13/2006 6:18 PM, Blogger snikolas said…

    Gogo, αυτό μου έλεγαν και κάτι φίλοι εχθές το βράδυ για το metro στην Αθήνα.


    guitarlikas, αν θέλεις να δεις ξύσιμο πραγματικό πρέπει να πας στην Ελληνική επαρχία. Εκεί να δεις… το άγχος είναι 0! Λες μέχρι να φύγω από την Αθήνα να την συνήθήσω;


    Allitnil, το δεν ανεχόμαστε ο ένας τον άλλον είναι το μόνο σίγουρο.

    BLUEPRINTS, να σου πω… και η πόλη μου σιγά σιγά πάει να γίνει και αυτή τρελοκομείο.

     
  • At 12/13/2006 6:38 PM, Anonymous Anonymous said…

    Κι όμως, πλήν ελαχίστων εξαιρέσεων άν πείς σε Αθηναίο να αφήσει την Αθήνα ΤΟΥ φρικάρει και νομίζει πως θα ψοφήσει από την πλήξη εκεί που θα πάει ( ενώ να τον πυροβολήσουν σε κανα μποτιλιάρισμα που σε 5-6 χρόνια θα είναι υπαρκτός κίνδυνος δέν τρέχει...)Βάλτε τους μυαλό να αραιώνουμε, εγώ γουστάρω κέντρο Αθήνας με χίλια, δέν πάω πουθενά, αλλά και δέν παραπονιέμαι!

     
  • At 12/13/2006 9:22 PM, Anonymous Anonymous said…

    oute ke mena mou aresi to treximo. ke i alithia ine ama zeis se mia tetia poli parasirese ke arxizis ke esi to treximo xoris logo.

     
  • At 12/13/2006 9:25 PM, Anonymous Anonymous said…

    oute ke mena mou aresi to treximo. ke i alithia ine ama zeis se mia tetia poli parasirese ke arxizis ke esi to treximo xoris logo.

     
  • At 12/13/2006 9:43 PM, Blogger alienlover said…

    mia xara einai i athina upervolike nikola.
    poli treksimo eheis an eheis kai polla pragmata na kaneis, opote den nomizo na ftaiei i athina.
    episis oi apostaseis einai megaluteres pou simenei oti trws hrono stis metakiniseis (parolo pou to theiko metro mas ehei lusei ta heria), gi auto kai den sou ftanei o hronos kamia fora.
    den zo sto kentro tis, alla tin goustarw trela kai den tin allazo me tipota.
    kai eimai apo autous pou mia xara pernaw otan erhomai thes/niki, i paw se opoiadipote alli poli i hora.
    kai nai, ante na araionoumai siga siga.. giati polloi mazeutikame. autoi pou den einai euxaristimenoi me tin poli, as apohorisoun. ainte.
    stin teliki, ola mia idea einai.

     
  • At 12/13/2006 10:09 PM, Blogger Epsilon said…

    Ο συνάδελφός σου έχει δίκιο, η Αθήνα θυμίζει Νέα Υόρκη. .
    Η Θεσσαλονίκη απλά έχει πιο ήρεμους ρυθμούς αυτό είναι αλήθεια, όμως όποτε έρχομαι πάνω δεν βλέπω τραγικές διαφορές με Αθήνα, μάλιστα μια φορά είχα μείνει μποτιλιαρισμένη στον περιφερειακό για 1μιση ώρα.
    Εγώ πάντως μένω στο κέντρο και το λατρεύω, δύσκολα θα μετακόμιζα παραέξω.

     
  • At 12/13/2006 10:11 PM, Blogger Sophia said…

    Εδώ ελληνική επαρχία!!! Τι ακούω, γίνονται ομαδικές παραγγελίες για ξυστικές συσκευές που δεν προφταίνουν να χρησιμοποιηθούν στις μεγαλουπόλεις μας και προωθούνται στα περίχωρα? Πάντως, εδώ η ζωή κυλάει χαλαρουί, βέβαια το κόλπο με το παρκάρισμα και τα μπινελίκια πάλι παίζει γιατί ως γνωστόν ο Έλλην καβάλα πάει παντού, ακόμα και αν ο αρχικός και τελικός του προορισμός απέχουν μεταξύ τους λιγότερο από την απόσταση που παρκάρει το αυτοκίνητό του, γιατί, βρε αδερφέ, μια μούρη να μην την πουλήσουμε με το αμάξι μας?
    Πάντως, ένα έχω να πω: εδώ, δύο άτομα θεωρούνται τρελή ουρά στην τράπεζα/ταμείο supermarket/εφορία/έκδοση διαβατηρίου κουτουλουπού, χιχιχιχι!!! Για αυτό κι εγώ, κάνω όλες τις υπηρεσιακές μου δουλειές εδώ, και πηγαίνω στην Θεσσαλονίκη για τα υπόλοιπα (γλέντια και τα τοιαύτα)!
    ;-D

     
  • At 12/13/2006 10:14 PM, Blogger snikolas said…

    Patsiouri, το ότι κανείς δεν φεύγει τελικά είναι γεγονός.

    Psipsinel, ο ένας παρασύρει τον άλλον στο τρέξιμο, αλλά ρε παιδί μου αυτά τα βρισίδια άνευ λόγου και αιτίας… δεν τα καταλαβαίνω. {χ2) :)}

    Alienlover, αμάν με το metro σου! :p

    Epsilon, καταλαβαίνω την κίνηση και τα μποτιλιαρίσματα λόγο πληθυσμού, αλλά όπως είπα και στην psipsinel, αυτά τα βρισίδια ρε παιδί μου… πρώτη φορά άκουγα μια κυρία (γύρω στα 50+) να βρίζει έτσι τον καημένο τον πωλητή!

     
  • At 12/13/2006 11:43 PM, Blogger Night's Knight said…

    Βρε παλιοβόρειε σου προτείναμε και χαλαρές μουσικές στο studio, αλλά super market πας, εδώ δεν έρχεσαι...

     
  • At 12/14/2006 12:04 AM, Blogger snikolas said…

    Sophia, μια χαρά είσαι εκεί που είσαι, μην το κουνάς ούτε βήμα! ;)

    Deadend mind, Δεν έχεις ανέβει Θεσσαλονίκη; Θα τιμωρηθείς πολύ αυστηρά! :p

    Night knight, είπαμε, θα το προσπαθήσω αύριο. Τι γκρινιάζεις;

     
  • At 12/14/2006 12:58 AM, Anonymous Anonymous said…

    Και όταν οι παραπονιάρηδες μας αδειάσετε τη γωνιά please, πάρτε μαζί σας και τις γριές!! Ειλικρινά νομίζω πως οι κωλόγριες άποτελούν το 50/100 του άγχους της πόλης, ουρλιάζουν, τσιρίζουν, βρίζουν τη νύφη, τη συνυφάδα τους, την ανηψιά της Κούλας που είχε μέσο στο ΙΚΑ, τον άντρα τους, τον εαυτό τους και ΚΥΡΙΩΣ τους κακόμοιρους τους αλλοδαπούς που τους ορμάνε χωρίς λόγο και ορύονται πως μας παίρνουν τις δουλειές, και όλα αυτά μέσα στο τίγκα τρόλει, πρωί πρωί, χωρίς να έχεις πιεί καφέ και να αχώνεσαι άν θα φτάσεις στην ώρα σου και το έρμο το αλλοδαπό να πηγαίνει να τσακιστεί στο μεροκάματο...
    Ά, και η γριά να τρέχει κάθε μέρα σε ΑΛΛΗ λαική, όχι της γειτονιάς της, να συγκρίνει τις τιμές και να τις τσεκάρει με το star το απόγευμα!! Βοήθεια, ας μας σώσει κάποιος να τις τσουβαλιάσει σε κανένα χωριό όλες μαζί!!

     
  • At 12/14/2006 3:25 AM, Blogger GLOBAL said…

    Σουνικόλας μήπως με αυτά που τρως εκει στα βόρεια δεν πας σχεδόν ποτέ super market; Μήπως προτιμάς το μπακάλικο της γειτονιάς; (υπάρχουν και τέτοια στην Αθήνα αμέ) Όσο για τη βραδιά στο studio, μόλις έχασες ένα παραμυθοέκπομπο με πολύ κόψιμο φλέβας, αλλά πάντα αγαπημένο.
    Α, όσο για την Νέα Υόρκη σε σχέση με την Αθήνα, χωριό μου μοιάζει η όμορφη Αθήνα μου.

     
  • At 12/14/2006 9:44 AM, Blogger jojo said…

    τόσο ωραία τα πράγματα εκει κάτω????
    τέτοια έχουμε να περιμένουμε δηλαδή?
    αμαν, αμαν....

    δηλαδή ούτε στη Νεα Υόρκη να πάω ε?

     
  • At 12/14/2006 11:14 AM, Blogger Trilian said…

    Μήπως στο super που σε πήγαν έπαιζε κανένας διαγωνισμός του Αρναούτογλου και γι΄αυτό έτρεχαν όλοι να προλάβουν; Μήπως δεν το πήρες χαμπάρι (και φυσικά έχασες την ευκαιρία να κερδίσεις);

     
  • At 12/14/2006 12:43 PM, Blogger snikolas said…

    Patsiouri, είσαι λίγο επιθετικός με τις γριές. Στην Αθήνα ζεις; :)

    Global, κόψιμο φλέβας; Δεν μου φτάνει το super market δηλαδή, πρέπει να κόψω και τις φλέβες μου; :p

    Jojo, αν είναι για λίγες μέρες να πας, αλλά αν είναι για να μετακομίσεις… σκέψου το λίγο καλύτερα.

    Trilian, α κάνει και τέτοια ο Αρναούτογλου; Οι μόνες κάμερες ήταν οι κάμερες ασφαλείας. Πρέπει να το διασκεδάζουν πολύ αυτοί που κάθονται πίσω από το panel.

     
  • At 12/14/2006 2:28 PM, Blogger YO!Reeka's said…

    Η Αθήνα Νέα Υόρκη;; Ναι, και η Κοζάνη Λωζάννη, η Νίκαια του Πειραιά και η Νίκαια της Γαλλίας και άλλα τέτοια. Αηδίες, να πεις του φίλου σου.

    Η αλήθεια είναι ότι οι κάτοικοι της αθήνας ειναι μάλλον πιο αγχωμένοι από τους κατοίκους της Σαλονίκης.

    Και καταλήγω... όλα αυτά, στο τζακούζι τα σκέφτηκες; ε πως να μη σου φαίνονται όλοι αγχωμένοι μετά;;;!!!

     
  • At 12/14/2006 3:21 PM, Anonymous Anonymous said…

    Ναί, στην Αθήνα μένω και το λιγότερο σε μιά δεκαετία σκέφτομαι να βάλω μπρός τα σχέδια εγκατάλειψής της, προς το παρόν τη λατρεύω άν και τελευταία έχει καταντήσει πανάκριβη, νομίζω πως βγαίνω και πληρώνω και τον αέρα που αναπνέω, αυτό όντως με χαλάει αρκετά..
    Με τις γριές είμαι αρκετά επιθετική, το ξέρω και αυτό γιατί σε ένα ποσοστάκι 80/100 είναι κακές, κουτσομπόλες, ρατσίστριες και θορυβώδεις και όταν τις ακούω πρωί πρωί μου χαλάει όλη η ΄μέρα...
    Άν πρόσεξες 1) Μιλάω για γριές ούσα και η ίδια γυναίκα και 2)Όχι για γέρους που είναι ελάχιστα ενοχλητικοί σε σχέση με τις συμβίες τους..
    Ούφ, ελπίζω να γεράσω ήρεμη στο χωριουδάκι μου και να μή με κράζουν κι εμένα έτσι...

     
  • At 12/14/2006 3:32 PM, Anonymous Anonymous said…

    Και ακόμα δεν έφτασαν τα Χριστούγεννα. Κάτσε εδώ μέχρι τις 24 να δεις πως στον δικό μας πλανήτη γινόμαστε και τέρατα άμα λάχει!

     
  • At 12/14/2006 4:14 PM, Anonymous Anonymous said…

    Μιας και κατέβηκες στα μέρη μας, κάνε μια βόλτα στον πεζόδρομο που ενώνει Θησείο-Πλάκα-Ακρόπολη και θα καταλάβεις τι βρίσκουν όλοι στην Αθήνα και δε φεύγουν!!!

     
  • At 12/14/2006 4:29 PM, Blogger Θεριό Ανήμερο said…

    Σαλόνικα σίτυ φορ έβερ. Εγώ δε φεύγω από 'δω που να με παίρνουν σηκωτή!

     
  • At 12/14/2006 4:32 PM, Blogger snikolas said…

    Gelial, τα ρίχνεις στο Jacuzzi ε;

    Patsiouri, μου έγραψες σε προηγούμενο comment σου πως δεν πας πουθενά, αλλά σε βλέπω να το σκέφτεσαι.

    Netkerveros, η Θεσσαλονίκη τις ημέρες του συνεχόμενου ωραρίου και λίγο πριν τα τελευταία ψώνια είναι μια κόλαση, φαντάζομαι τι συμβαίνει στην Αθήνα.

    Blogaki, αν βρω τον χρόνο θα πάω μια βόλτα.

    Θεριό ανήμερο, και πολύ καλά κάνεις! :)

     
  • At 12/14/2006 4:59 PM, Blogger toolman said…

    η αθήνα όντως δε παλεύεται με τίποτα! μόνο αργά το βράδυ λέει!

     
  • At 12/14/2006 8:22 PM, Blogger Marina said…

    Αν θές να μάθεις τι εστί Αθήνα, να νοικιάσεις αυτοκίνητο και να κινηθείς σε κεντρικούς δρόμους μέρες γιορτών. Θα εισπράξεις μούτζες και βρισιές για μιά ζωή.

     
  • At 12/14/2006 8:30 PM, Anonymous Anonymous said…

    Νικόλα για να κάνεις σχόλια στο blog τώρα με τη beta έκδοση που έβαλα (το απέφυγα μια, το παρέβλεψα δυο, τελικά υπέκυψα κ το έβαλα γιατί με είχε πρήξει) για να μπορείς,λοιπον να βαλεις σχολια, πρεπει πρώτα να έχεις κάνει sign in απο το blog σου στον blogger και μετά αυτομάτως όπου πας να κάνεις σχόλια θα σε αναγνωρίζει ως snikola (περεταίρω σχόλια για το post σου μόλις πάω σπίτι και ανοίξει ο καλός γείτονας το ασύρματό του rofl )

     
  • At 12/15/2006 2:58 AM, Blogger snikolas said…

    Toolman, αργά το βράδυ ε; χρόνος 0. Πρέπει κάποτε να κοιμηθώ! :)

    Marina, μέσα στο εορταστικό πρόγραμμα είναι και αυτό να υποθέσω! :p

    Proserpina, thanks for the tip.

    Evelina_z13, έτσι…. Να ζηλεύεις εσύ για να σκάσεις από το κακό σου!!! :p

     
  • At 12/15/2006 1:57 PM, Anonymous Anonymous said…

    Την αγαπάω τώρα που είμαι νέα την Αθήνα γιατί συνδυάζεται με βόλτες, ποτάκια, τρεξιματάκι,καινούριες εικόνες συνεχώς, καινούριες γνωριμίες, καινούριες δουλειές κτλ..κοινώς δέ με πειράζει που γίνομαι χίλια κομμάτια να τα προλάβω όλα! Όταν όμως δέ θα αντέχω σωματικά, ψυχικά ή δέν ξέρω τί άλλο, ή τα βαρεθώ όλα αυτά, ποτέ δέν ξέρεις, ναί, σχεδιάζω αναχώρηση γιατί μάλλον θα με ενδιαφέρει περισσότερο να πίνω το καφεδάκι μου στη βεράντα μου το πρωί και να βλέπω βουνά και να μήν αντέχω τις συγκοινωνίες, πιστεύω πως τη λατρεύω γιατί λόγω ηλικίας την αντέχω..Άν πχ είχα οικογένεια με πολλά παιδάκια και τέτοια νομίζω πως θα ήταν σκέτη ταλαιπωρία το να ζώ εδώ και θα σκεφτόμουν νωρίτερα να φύγω, το ίδιο πιστεύω πως-εφόσον κατάγονται από κάπου βέβαια- θα έπρεπε να κάνουν κάποιοι που η ζωή τους είναι μόνο δουλειά-σπίτι και τούμπαλιν, άν δέν απολαμβάνεις τίποτα από όσα σου προσφέρει μία μεγάλη πόλη καλύτερα να την εγκαταλείψεις, σε κάλυψα????????

     
  • At 12/15/2006 3:32 PM, Anonymous Anonymous said…

    Καλές κι οι δύο πόλεις η κάθεμια με τη χάρη ανταποκρίνονται σε διαφορετικές απαιτήσεις.
    Πάντως η Αθήνα εξακολουθεί να δείχνει χωριό μπροστά στις ξένες μεγαλουπόλεις. Δυστυχώς από τις μεγάλες πόλεις/ πρωτεύουσες έχουν αντιγράψει μόνο τα αρνητικά.
    Έχει όμως κι η πρωτεύουσα την μαγεία της... μπορείς να χαθείς στο πλήθος να χορτάσεις κίνηση και χράματα(όχι μόνο οδική) ή να ξαποστάσεις για λίγο στην Πλάκα με ησυχία και άλλες ήσυχες γειτονιές!

    Μάρνι

     
  • At 12/15/2006 6:42 PM, Anonymous Anonymous said…

    krima.
    den exoun ka8olou tropous merikoi.de nomizw na ftaiei h polh.
    kai s erhmonhsi na einai autoi pali ta idia 8a kanoun...

     
  • At 12/15/2006 7:10 PM, Blogger €lisavet said…

    Νομίζω ότι οι φυσιολογικοί και καλοσυνάτοι άνθρωποι στην Αθήνα είναι άγιοι. Εγώ αν ζούσα εκεί, θα είχα απλά τρελαθεί! Η μόνη περίοδος που μ'αρέσει αυτή η πόλη είναι ο Αύγουστος, που είναι άδεια και υπό τον όρο να υπάρχει κλιματιστικό όπου βρίσκομαι.

     
  • At 12/15/2006 8:57 PM, Blogger snikolas said…

    Patsiouri, με κάλυψες!

    Μάρνι, δυστυχώς όσες φορές και αν κατέβηκα στην Αθήνα, ήταν πάντα για δουλειές. Οπότε καταλαβαίνεις πως το μόνο πράγμα που βλέπω είναι τρέλα του να τα προλάβω όλα που επικρατεί. Σίγουρα φταίει και η δική μου ψυχολογία.

    Onomatodosia, σε ερημονήσι μάλλον θα τρελαίνονταν ακόμη περισσότερο από την ησυχία!!! :)

    Elisavet, ευτυχώς λοιπόν που δεν μένεις εκεί γιατί αν τρελαθείς θα πρέπει να σε επισκέπτομαι στο τρελάδικο. Κρίμα δεν είναι; :)

     
  • At 12/15/2006 10:59 PM, Anonymous Anonymous said…

    Εεεμ, καλέ κύριε snikola μας, ανανεώστε το inyourmp3player...

     
  • At 12/15/2006 11:06 PM, Blogger Juanita La Quejica said…

    Ένα άσχημο, φασαριόζικο, βρώμικο και καθόλου καλά συντηρημένο χωριό. Ναι, έχει καλή νυχτερινή ζωή. Αν καταφέρεις βέβαια να επιβιώσεις από τους οδηγούς που βρίσκονται στο τσακίρ κέφι και φτάσεις σώος και αβλαβής σπίτι σου.

     
  • At 12/15/2006 11:27 PM, Anonymous Anonymous said…

    Ε, ε, μαμζέλ λίγα τα λόγια σας για την Αθήνα! (πλάκα κάνω) Πάντως, χωρίς πλάκα, νομίζω οτι την πόλη του ο καθένας όσο κ αν τη βρίζει, την αγαπάει - τώρα που το σκέφτομαι μπορεί να είναι κ θέμα συνήθειας... (τί είπα πάλι ο άνθρωπας!) Επίσης χωρίς πλάκα, νομίζω οτι η Αθήνα έχει τόσο διαφορετικές περιοχές που είναι ανώφελη η γενίκευση κάποιων συμπεριφορών, πχ εδω που μένω είμαστε σε κατάσταση χωριού ολίγον τι - καμια σχέση με το τι συμβαίνει πχ στο κέντρο (snikola χίλια συγγνώμη για την κατάχρηση χώρου!!!)

     
  • At 12/16/2006 9:53 AM, Blogger snikolas said…

    Proserpina, για το inmymp3 player κάτι πρέπει να κάνω όντως. Ε, ε, μαμζέλ?????? Ελπίζω να μην εννοείς εμένα μαμζέλ έτσι? Φυσικά και υπάρχουν περιοχές όπου τα πράγματα είναι πιο χαλαρά. Ο χώρος είναι τζάμπα! :)

    Juanita, σε μια σύντομη βόλτα είδα και όμορφα πράγματα. Λες να φταίει που ήταν βράδυ;

     
  • At 12/16/2006 2:23 PM, Blogger Καπετάνισσα said…

    Μια στέγη για τη ψυχή έχουμε;

    Αυτή είναι η πατρίδα.

    [Κατά τα λοιπά, ο Νότος, ο καλύτερος!
    :) ]

     
  • At 12/16/2006 3:42 PM, Blogger Sophia said…

    E, κοίτα, καλά είναι να δουλεύεις στις επαρχίες, αλλά μου λείπει και το σπιτάκι μου στη Θεσσαλονίκη, από τώρα έχω φορτώσει το αυτοκίνητο για την επόμενη βδομάδα!!! ;-D

     
  • At 12/16/2006 4:43 PM, Anonymous Anonymous said…

    Εεε το μαμζέλ πήγαινε στη juanita :-)

     
  • At 12/17/2006 1:54 PM, Blogger snikolas said…

    Καπετάνισσα, στέγη για την ψυχή… πρέπει να πάρω στεγαστικό!

    Sophia, υποθέτω πως έχεις την οικογένεια σου και πολλούς φίλους στην Θεσσαλονίκη. Χριστούγεννα χωρίς αυτούς δεν έχει και πολύ νόημα.

    Proserpina, γλίτωσες! :)

     
  • At 4/01/2007 3:47 AM, Anonymous Anonymous said…

    Προτιμώ τη φασαρία και το άγχος της Ελλαδίτσας μας...παρά Γαλλία, που βρίσκομαι αυτό τον καιρό! Δεν αγχώνονται με τίποτα οι άνθρωποι. Πολύ ηρεμία...

     

Post a Comment

<< Home