some photos, some ideas, some links, just a blog...

by snikolas

Wednesday, November 30, 2005

2005 photo contest


Πως ανακάλυψα ότι οι underwater photos που έχω τραβήξει είναι για πέταμα; Είδα τις underwater photos των νικητών του scuba diving magazine!

Labels:

4 Comments:

  • At 11/30/2005 5:52 PM, Blogger NetKerveros said…

    Την περασμένη εβδομάδα ήμουνα στην Βοστόνη και είχε έκθεση στο Museum of Fine Arts του Ansel Adams (ο θεός της φωτογραφίας). Αν δεις τα πρώτα του βήματα καμιά σχέση. Ο αστερίας σου είναι έργο τέχνης μπροστά τους. Γι’ αυτό έχεις πολλές ελπίδες. Μην είσαι τοσο σκληρός στον εαυτό σου.

     
  • At 12/01/2005 12:04 AM, Blogger guitarlikas said…

    Σωστό...Δεν πρέπει να είσαι σκληρός με τον εαυτό σου..Οι underwater photos που τράβηξες είναι super και με τον καιρό θα βελτιώνεσαι..(στο λέω εγώ που δεν έχω και καμμιά ιδιαίτερη σχέση με τη φωτογραφία αλλά αυτό που βλέπω μου αρέσει)..Και αύριο μεθαύριο που ξέρεις? Νικητής στο scuba diving magazine ;)

     
  • At 12/01/2005 6:51 AM, Blogger raffinata said…

    τίποτα απ' ό,τι αγάπησες κι έκανες με μεράκι δεν είναι για πέταμα...

     
  • At 12/02/2005 11:21 AM, Blogger Alkisti said…

    Ειμαι σιγουρη οτι κι εσυ στο Palau τοσο ωραιες φωτογραφιες θα εβγαζες. Η θαλασσα εδω δεν ξερω αν μπορει να βγαλει τετοιες φωτογραφιες και ποσο μαλλον τετοια ψαρια. Νομιζω στην Ελλαδα εχει ωραιο υποθαλασσιο τοπιο αλλα λιγα ψαρια. Τουλαχιστον μεχρι τα 30μ που εχω βουτηξει δεν εχω δει τετοια πραγματα.

     

Post a Comment

<< Home