some photos, some ideas, some links, just a blog...

by snikolas

Wednesday, May 02, 2007

Μαθήματα μαγειρικής part two.

Μετά την αποκάλυψη πως κατέχω τα μυστικά της μαγειρικής, κατέφτασαν στο gmail μου, χιλιάδες e-mail που μου ζητούσαν να postάρω μερικές ακόμη συνταγές. Το περίεργο ήταν πως τα mail δεν ήταν από τους φίλους bloggers που με διαβάζουν και διαβάζω, αλλά από απλές νοικοκυρές που παρακαλούσαν να σώσουν τον γάμο τους, η από απελπισμένους νέους που ήθελαν με κάθε τρόπο να ¨ρίξουν¨ τον έρωτα της ζωής τους γιατί ως γνωστόν, ο έρωτας περνάει απ΄ το στομάχι.

Δεν θα χαλάσω χατίρι λοιπόν στο ερωτευμένο αγαπητό αναγνωστικό κοινό και θα postάρω μια πολύ δυνατή συνταγή που θα λιώσει τον η την λεγάμενο-η. Δυστυχώς, θα στεναχωρήσω τους άπειρους σε θέματα μαγειρικής και θα τολμήσω να μεταφέρω μια συνταγή εξαιρετικά δύσκολη στην εκτέλεση, όπου το παραμικρό λάθος μπορεί να καταστρέψει το πιάτο.

nutellόσουπα!


Υλικά που θα χρειαστείτε:

1. ένα κουτί nutella.
2. ένα κουτάλι.
3. Ξηρούς καρπούς της αρεσκείας σας.
4. Έναν φούρνο μικροκυμάτων.



Εκτέλεση nutellόσουπας:

Αφαιρείτε το καπάκι της nutella και στην συνέχεια αφαιρείτε το προστατευτικό αλουμινόχαρτο που κρατάει την nutella φρέσκια [δώστε πολύ μεγάλη προσοχή γιατί αν δεν το αφαιρέσετε όλο το αλουμινόχαρτο ενδέχεται να κάνει μπουμ ο φούρνος σας. Aν δεν είστε σίγουροι πως έφυγε όλο καλύτερα αδειάστε σε ένα πιάτο την nutella]. Τοποθετήστε την nutella στον φούρνο και ζεστάνετε την για 5 δευτερόλεπτα. Βγάζοντας την ζεστή nutella σας από τον φούρνο αδειάστε τους ξηρούς καρπούς (που καλό θα ήταν να είναι ψιλοκομμένοι) και ανακατεύετε. Καλή σας όρεξη!

Ps. Η nutellόσουπα είναι light και μπορείτε να την χαρείτε όλες τις ώρες!
Ps2. [Μεγάλο μυστικό και να μείνει μεταξύ μας παρακαλώ] Η nutellόσουπα μπορεί να γίνει και merendόσουπα αντικαθιστώντας την nutella με merenda.

Labels:

61 Comments:

  • At 5/02/2007 6:08 PM, Blogger mtdoggie said…

    με δυσκολεψες λιγο,δεν ξερω αν θα θυμαμαι ολα τα βηματα της συνταγης χιχιχιχιχιχι!!!εχεις φαν και στις νοικοκυρες??οταν σου λεω να βγεις στην εκπομπη ,δεν με ακους. ο κοσμος σε καλει απεγνωσμενα!!!!!
    ....και τριμμενο μπισκοτο θα ειναι τελειο στη merendoσουπα(ειμαι φανατικη της marenda, στη nutella κατι με χαλαει που ακομα δεν το εχω εντοπισει).

     
  • At 5/02/2007 7:18 PM, Blogger Psipsinel said…

    na epitelous mia kali sintagi! etsi kati elafri tora gia to kalokeraki!

     
  • At 5/02/2007 7:19 PM, Blogger Juanita La Quejica said…

    Έχω κάποιες απορίες. Τί είδους ξηροί καρποί είναι οι πιο κατάλληλοι; Σε τί είδους πιάτο είναι προτιμότερο να αδειάσουμε την Nutella; Πόση ώρα μετά την έξοδο από τα μικροκύματα είναι έτοιμη η σούπα για κατανάλωση χωρίς να κινδυνεύουμε να πάθουμε έγκαυμα; Και τέλος, θέλω να καταγγείλω αθέμιτο ανταγωνισμό, γιατί δεν είναι δυνατόν να προτείνεται έτσι αψήφιστα η αντικατάσταση nutella με merenda και vice versa!
    Κατά τα άλλα, δηλώνω και πάλι τον θαυμασμό μου για το ταλέντο σου!

     
  • At 5/02/2007 7:20 PM, Blogger €lisavet said…

    Εξαιρετική συνταγή καμάρι μου! Μήπως θα μπορούσαμε να προσθέσουμε και κομματάκια φρέσκιας μπανάνας;

    ps: Μετά από πόσες μέρες ζυγιζόμαστε αφού φάμε τη σούπα είπαμε;

     
  • At 5/02/2007 7:30 PM, Blogger mad2luv said…

    Μμμμμ.....Τέλεια συνταγή..Άσε που έχει και ¨άλλες¨ χρήσεις...Αλλά δεν κάνει να πω ακόμα...Μετά τις 12..

     
  • At 5/02/2007 7:39 PM, Blogger snikolas said…

    Mtdoggie, το είπα πως είναι πολύ δύσκολη η συνταγή! Κάποτε, μου άρεζε περισσότερο η merenda από την nutella. Κάτι άλλαξε όμως στην merenda από τότε που εξαγοράστηκε από εταιρεία εξωτερικού και προτιμώ την nutella.

    Psipsinel, φαντάζομαι θα κάνεις αμέσως την nutellόσουπα στον τυχερό Δρακουμέλ! :)

    Juanita, ξηρούς καρπούς θα βάλεις ότι θέλεις (μαγκιά σου)! Σε βαθύ πιάτο καλύτερα. Εξαρτάται από τα watt του φούρνου σου. Είναι θέμα καθαρά προτίμησης. Άλλοι τρελαίνονται για την merenda και άλλοι για την nutella. Να χαλάσω χατίρι; Δεν γίνετε! :)

    €lisavet, μπορείς να προσθέσεις μπανάνα αλλά η σούπα σου δεν θα είναι πια light!

    Mad2luv, αχα! Εσύ παιδί μου είσαι πολύ προχωρημένη στην μαγειρική. Θα πας μπροστά!!! :)

     
  • At 5/02/2007 7:46 PM, Anonymous mad2luv said…

    Αμα θες σου έχω καταπληκτικές συνταγές...Οπως μια με φράουλες και σαντυγί...ΜΜΜΜΜΜ!!!

     
  • At 5/02/2007 7:49 PM, Blogger maggie said…

    εγραψες...

    μονο αυτό έχω να πώ...

    μια παράλειψη μόνο, για την καημένη τη maggie που έχει αλλεργία, τι προτείνεις αντί για ξηρούς καρπούς?

    xxx

    maggie

     
  • At 5/02/2007 10:39 PM, Blogger Risingson said…

    Φοβερό!
    Merenda, αλλά σε περίπτωση που δεν παίζει φούρνος μικροκυμάτων πως θα μπορούσαμε να προσαρμόσουμε την πολύπλοκη συνταγή ώστε να πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα;

    υγ: το μπισκότο που αναφέρθηκε μπορώ να το υιοθετήσω;

     
  • At 5/02/2007 11:08 PM, Blogger evelina_z13 said…

    Να με συγχωρείτε monsieur...αλλά εγώ είμαι της κλασσικής Μερέντας!!!!!

    τσκ τσκ τσκ...

    ;p

     
  • At 5/02/2007 11:28 PM, Blogger Sophia said…

    Τι εννοείς πως μπορείς να αντικαταστήσεις την nutella με μερέντα? Βέβηλε (nutella rulez...)!!! Πάντως, μπράβο, θαυμάζω την αυτοσυγκράτησή σου, στο δικό μου σπίτι η nutella δεν προφταίνει να αφήσει κάτι να μεσολαβήσει στην χρονική στιγμή/διαδρομή ανάμεσα σε χρατς αλουμινόχαρτου/κουτάλι/στόμα!! Πάντως η nutellόσουπα είναι ωραίο φοντύ για κρουασανάκια (εντάξει, και μπισκοτάκια). H nutellόσουπα, μπορεί να σερβιριστεί και σε ταξίδι: αφήνετε την nutella μέσα στο αυτοκίνητο και παρκάρετε στον ήλιο. Μισή ώρα μετά, είναι έτοιμη!
    ;-D

     
  • At 5/02/2007 11:56 PM, Blogger snikolas said…

    Mad2luv, όπως το είπα… εσύ παιδί μου θα πας μπροστά! :)

    Maggie, επίτηδες δεν έβαλα τίποτα για ανθρώπους σαν εσένα που έχουν αλλεργία στους ξυρούς καρπούς για να μπορώ να σε εκβιάσω! Αν δεν στείλεις εκείνο το πακέτο που λέγαμε… λύση δεν δίνω! :)

    Risingson, προθερμαίνεις τον φούρνο σου στους 200 και το αφήνεις για 2 λεπτά! [αν το κάνεις να μας το πεις έτσι! Μη μας αφήσεις σε αγωνία!] :) όσο για το μπισκότο, δεν θα έλεγα όχι…αλλά με δική σου ευθύνη. Μη μας στείλεις τον λογαριασμό του διαιτολόγου σου μετά!

    Evelina_z13, κάποτε προτιμούσα και εγώ την merenda, αλλά ρε συ… κάτι άλλαξε από τότε που εξαγοράστηκε. Δοκίμασε nutella και πες μου.

    Sophia, κάθε μεγάλος σεφ οφείλει να έχει αυτοσυγκράτηση! Αυτό με το αυτοκίνητο είναι μια πολύ καλή ιδέα για το πικ νικ! :)

     
  • At 5/02/2007 11:58 PM, Blogger allitnil said…

    Δεν έχω Νουτέλα γ.....το!

     
  • At 5/03/2007 12:33 AM, Blogger hopkins said…

    Νομίζω ότι θα την δοκιμάσω την συνταγή σου χρυσέ σκούφε. Αλλά επειδή δεν μ' αρέσουν οι ξηροί καρποί, θα βάλω φρούτα μέσα. Μάλλον φράουλες και μπανάνες. γιαμ... γιαμ... γιαμ...

     
  • At 5/03/2007 1:39 AM, Blogger Σπιτόγατος said…

    Έχω απορίες όπως προείπα:
    1) Αν δεν έχουμε φούρνο μικροκυμάτων πώς μπορούμε να ζεστάνουμε τη νουτέλα-μερέντα; και
    2) Μπορούμε μαζί με τους ξηρούς καρπούς να προσθέσουμε λίγο θρυμματισμένο μπισκότο ή μια κομμένη σε φέτες μπανάνα;
    ;)

     
  • At 5/03/2007 8:39 AM, Blogger Good As You said…

    light nutelloσουπα???!!!

    χαχαχαχαχαχ...

    Και μετά δεν τρως για μια βδομάδα...δεν το συζητώ...

    Μόνο οι ξηροί καρποί....
    Αλλά όσο να ναι αυτό είναι γεύμα..
    Ως σουπα το προτείνεις και για περιπτώσεις γρίππης?

     
  • At 5/03/2007 8:51 AM, Blogger snikolas said…

    Allitnil, ούτε merenda; Ω μον ντιε, τι σπίτι είναι αυτό; (πλάκα πλάκα ούτε εγώ πρέπει να έχω!)

    Hopkins, είναι δυνατόν να μη σου αρέσουν οι ξηροί καρποί; Anyway μπορείς να κάνεις την αντικατάσταση αλλά όπως είπα και στην €lisavet μετά το γεύμα σου δεν θα είναι light! :)

    Σπιτόγατε, θα έπρεπε κανονικά να σε ¨κόψω¨!!! Οι ερωτήσεις σου έχουν γίνει και από άλλα παιδιά. Θα σου απαντήσω όμως γιατί μάλλον έφταιγε η ώρα και σου χρωστάω χάρη! Α) προθερμαίνεις τον φούρνο σου στους 200 και το αφήνεις για 2 λεπτά! Β) φυσικά και μπορείς αλλά με δική σου πάντα ευθύνη!!! :p

    Good as you, μόνο για περιπτώσεις γρίπης; Εδώ μιλάμε για το ελιξίριο της ζωής! Τρως από την nutellόσουπα και γίνεσαι πρωταθλητής! :)

     
  • At 5/03/2007 9:20 AM, Blogger ellinida said…

    Παπαπα τι αίσχος! Μου τρέχουν τα σάλια! Και κάνω δίαιτα γμτ.
    Τι μας ξεσηκώνεις!

     
  • At 5/03/2007 10:12 AM, Blogger gogo said…

    Ksexases na mas peis oti tin wra pou tha trwme ti soupa tha prepei na kanoume diadromo kai na exoume kai varakia sta xeria, na kouname to kefali girw girw sa faros peripolikou kai episis na skeftomaste maniwdws oti kanoume gimnastiki! Bas kai antistathmisoume tous megatonous thermidwn!

    ;-)))

     
  • At 5/03/2007 10:55 AM, Blogger billzouk said…

    Να σου πω, μπορει να ερχεται το καλοκαιρι & να βγουμε στις πλαζ, αυτος ομως δεν ειναι λογος να τρωμε μονο light προιοντα! Δωσε & μια παχυντικη συνταγη!

     
  • At 5/03/2007 11:00 AM, Blogger rockordie said…

    Επιτέλους το πρόβλημα λύθηκε, η αγάπη μου θα γυρίσει πίσω, σε ευχαριστώ τρισμέγιστε Μαμαλάκη των blogs.


    P.S: Το Σάββατο?

     
  • At 5/03/2007 11:07 AM, Blogger snikolas said…

    Ellinida, μα είναι light η συνταγή!

    Gogo, υπερβολές, υπερβολές, να ξέρεις είναι και κατά της κυτταρίτιδας η nutellόσουπα!

    Billzouk, ένα δίκιο το έχεις. Πρέπει να επανορθώσω. Τι θα έλεγες για μια χωριάτικη σαλάτα στο επόμενο post ¨μαθήματα μαγειρικής¨;

    Rockordie, ναι αγαπητέ μου, τα προβλήματα σου θα λυθούν αμέσως! Εγγύηση σου λέω.

    Ps. Θα πρέπει να τηλεφωνηθούμε. 80% μέσα!

     
  • At 5/03/2007 12:10 PM, Blogger Βασιλική said…

    απιστευτο!
    ετσι το τρωω και εγω!
    μονο που προσθετω τα εξης:
    ποπ κορν!
    φετες απο γλυκο του κουταλιου, πορτοκαλι!

    χιχιχιχιχι!
    απιστευτο!
    ;ppppp

     
  • At 5/03/2007 12:33 PM, Anonymous Anonymous said…

    Στην συνταγη αυτη εγω θα εβαζα και φραουλες μαζι με λιωμενα μπισκοτα και ειναι...μουρλια. Αποθέωση.

     
  • At 5/03/2007 1:42 PM, Blogger Blogaki said…

    Νομίζω ότι μόνο εγώ δεν θα την φτιάξω την συνταγή σου!Μπούχτισα και μόνο που τη διάβασα!!! :)

     
  • At 5/03/2007 2:23 PM, Blogger jojo said…

    εμένα πάλι τελευταία με απογοήτευσε ΚΑΙ η γεύση της nutella!
    σαν την παλιά καλή μερέντα (όχι την καινούρια) δεν υπάρχει πια!

    επίσης θέλω να σε καταγγείλω, ως δάκτυλος των bodyline, πρίνου, κλπ.
    τέτοιο καιρό ενόψη καλοκαιριού και διαδίδεις τέτοιες συνταγές?

    πόσα παίρνεις για κάθε πελάτη που παραδίδεις ε? ε? ε?

     
  • At 5/03/2007 2:57 PM, Blogger YO!Reeka's said…

    γιέζους κρίστους, απορώ πώς είσαι τόσα λίγα κιλά!! (και για πόσο ακόμα άραγε χα χα χα )

     
  • At 5/03/2007 3:35 PM, Blogger BLUEPRINTS said…

    όντως πολύ light και περίπλοκη μου φάνηκε αυτή η συνταγή, (βρε μπας και κάνεις διαφήμιση πάλι όπως Agean? και σου έρθουν κασόνια nutelles?...)

     
  • At 5/03/2007 3:42 PM, Blogger snikolas said…

    Βασιλικη, ποπ κορν; Έλεος; Εσύ πρέπει να βγεις στο απίστευτα και όμως αληθινά!

    Anonymoys, μια χαρά σε βρίσκω.

    Blogaki, LOL! Μα γιατί; Είναι light σου λέω. :p

    Jojo, περίπου 300€ το κεφάλι! :)

    Υο!reeka, για πάντα! Α, και που σε… είμαι και αθάνατος! :)

    Blueprints, είναι είναι όπως σου τα λέω! Ρε λες; Πλάκα θα είχε!

     
  • At 5/03/2007 4:58 PM, Blogger Trilian said…

    με αυτες τις συνταγες πως να μην σε λογοκρίνουν; (1 comment για 2 post);)

     
  • At 5/04/2007 1:07 AM, Blogger alienlover said…

    μόλις έλυσες όλα τα υπαρξιακά μου προβλήματα. Αυτή η σούπα, με κάνει άλλον άνθρωπο! (διπλάσιο εννοώ :ρ)

     
  • At 5/04/2007 10:30 AM, Blogger AVRA said…

    μερεντουλα γιαμι γιαμι το καλυτεροτερο μου!!!!

     
  • At 5/04/2007 11:35 AM, Blogger jul said…

    καλα μας δουλευεις ετσι??
    πες μου ποιος σε εβαλε να βαλεις αυτή την συνταγή ΛΕΓΕΕΕΕΕΕΕ
    ευτυχως δεν εχω φουρνο μικροκυμάτων όποτε και δεν θα γουρουνιασω!!!!!!!!


    Πι.Ες: Στη δουλεια που έχουμε μικροκυμάτων, δεν ήξερα και είχα βάλει ένα στήθος κοτόπουλο με αλουμινόχαρτο και έκανε ο φουρνος...τσσσσκ τσσσσσσσκ...και έβγαζε λάμψεις....πωπωπωπω τι μαλακας που ήμουν!!!!!!

     
  • At 5/04/2007 1:50 PM, Blogger Narita said…

    Πω πω ανέβηκε το επίπεδο...πολύ γκουρμέ συνταγή..κομπλάρω να την κάνω..που βρίσκεις τα υλικά δλδ...

    μήπως μπορείς και με λίγο ψωμί στο τέλος να κάνεις παπάρα;

     
  • At 5/04/2007 2:11 PM, Blogger snikolas said…

    Trilian, σωστή η παρατήρηση!!! :)

    Alienlover, χαίρομαι που έλυσα τα προβλήματα σου. Γι’ αυτό είμαι εδώ!

    Avra, μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ :)

    Jul, δεν πειράζει που δεν έχεις φούρνο μικροκυμάτων, σίγουρα έχεις κλασικό φούρνο… οπότε δεν παίζει πρόβλημα! Μπουχαχαχα δεν γλιτώνεις με τίποτα!

    Narita, έ… έχουμε και ένα επίπεδο, πώς να το κάνουμε δηλαδή; Αυτό με την παπάρα… δείχνει πώς είσαι άνθρωπος που ξέρει από γκουρμέ καταστάσεις! Εύγε!!! :)

     
  • At 5/04/2007 6:53 PM, Blogger mad2luv said…

    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΤΑΓΗ...

     
  • At 5/04/2007 9:52 PM, Blogger patsiouri said…

    Πώ πω π πω πω, κουράστηκα μόνο που το διάβασα, πάω να πετάξω κανα μουσακά να μήν το σκέφτομαι...πα πα πα ταλαιπωρία!

     
  • At 5/04/2007 11:24 PM, Blogger TaSt3R said…

    ...Και μόλις λιώσει πολύ καλά, την περιχύνεις σε παγωτό με γεύση ρούμι & σταφίδες και μια extra μπάλα parfait...Light δεν είναι, αλλά σε ανεβάζει στους seven heavens..

     
  • At 5/04/2007 11:30 PM, Blogger TaSt3R said…

    Ααα ξέχασα να αναφέρω πως το παγωτό θα είναι Δωδώνη ;p(΄συ πως έφτιαξες την τύχη σου με τα μπισκοτάκια Aegean δηλαδή ε?)

     
  • At 5/05/2007 12:43 AM, Blogger snikolas said…

    Mad2luv θα αργήσει το επόμενο post με τα μαθήματα μαγειρικής να το ξέρεις!

    Patsiouri, το ήξερα πως θα χαλαστείς από την πολυπλοκότητα του πιάτου. Επίσης, αφού δεν παίρνεις κιλά και θέλεις να βάλεις όπως λες, καλύτερα μη το δοκιμάσεις γιατί είναι extra light η nutellόσουπα!

    Tast3r, μου το χαλάς με τις σταφίδες αλλά περί ορέξεως… όσο για την μάρκα του παγωτού είχαμε ένα στην γειτονιά μας και έκλεισε!!! Περίεργο.

     
  • At 5/05/2007 11:33 AM, Blogger TaSt3R said…

    Καλημέρα! Μα στην σταφίδα έχει συσσωρευθεί όλη η ουσία! Εμένα πάλι δεν μ’ αρέσουν τα ξηρά καρπά, οπότε σωστό το περί ορέξεως ..
    Κοίτα θα μπορούσε και να είναι Häagen-Dazs με γεύση Baileys (μπορώ να φάω τρίκιλα από τούτο, και ναι έχω καλό μεταβολισμό, ζήλεια χαχα)Αλλά είπα να στηρίξουμε τα εγχώρια προϊόντα, σε αντίθεση με κάτι άλλους γκουχ γκουχ ..Καλό Σ/Κ!!!:)

     
  • At 5/05/2007 12:32 PM, Blogger ONOMATODOSIA said…

    μερεντααα!
    εχω να φαω χρονια.
    την βαρεθηκα την νουτελα.

     
  • At 5/05/2007 12:40 PM, Blogger maria λεμονατη! said…

    να ρωτησω κατι ασχετο επειδη μου τελειωσε η νουτελα και δεν εχω ξηρους καρπους να δοκιμασω τη συνταγη; snikolas οπως λεμε
    s(arkozy)nicolas?

     
  • At 5/05/2007 4:27 PM, Blogger proserpina said…

    Ααααχαχαχαχχ, nutellόσουπα λέει, loooool

    Ωραίοςςςς

     
  • At 5/05/2007 6:47 PM, Blogger Σπιτόγατος said…

    Νικόλα, όντως έφταιγε η ώρα και δεν είχα δει τα πιο πάνω...άσε που ήθελα κι εγώ κάτι να σχολιάσω...;ΡΡ

    Απόψε μπορεί να μην είσαι στο πάρτι, αλλά θα είναι το μπλουζάκι σου!!
    :)))

     
  • At 5/05/2007 11:32 PM, Blogger snikolas said…

    Tast3r, σου αρέσει το παγωτό; Εμένα να δεις! Αλλά γιατί Häagen-Dazs; Δοκίμασε freggio (θα το βρεις στην Γρ.Λαμπράκη στην τούμπα και στο εμπορικό κέντρο Cosmos) και θα αλλάξεις γνώμη για το Häagen-Dazs!

    Onomatodosia, δεν είναι αυτή που έτρωγες πριν από χρόνια, αλλάξανε την συνταγή οι μαλάκες.

    Maria λεμονάτη, με μπέρδεψες κάπως! Πως θα εκτελέσεις την συνταγή χωρίς τα υλικά; Snikolas = snikolas, καμία σχέση με τον sarcozy.

    Prosperpina, κάτι μου λέει πως είσαι fun της nutellόσουπας like me! :)

    Σπιτόγατε, καλά να περάσεις, πιες και ένα ποτάκι για μένα.

     
  • At 5/06/2007 12:30 AM, Anonymous mad2luv said…

    ΠΑΡΕ ΣΥΝΤΑΓΗ ΝΑ ΕΧΕΙΣ...ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΜΠΙΣΚΟΤΟ SOFT KING(ΤΗΣ ΑΛΛΑΤΙΝΗ...ΕΙΝΑΙ ΓΑΜΑΤΑ!)ΖΕΣΤΑΝΕ ΤΟ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ..ΜΟΛΙΣ ΖΕΣΤΑΘΕΙ,ΒΑΛΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΙΑ ΜΠΑΛΑ ΠΑΓΩΤΟ...ΚΑΙ.....ENJOY...!!!

     
  • At 5/06/2007 4:18 AM, Blogger Cinestef said…

    Εγώ πάλι έφτιαξα τη Νουτελόσουπα και δεν μου πέτυχε... τις πρώτες δώδεκα φορές. Βάλε κάτι πιο απλό βρε παιδί μου... έχουμε κόσμο να μαγέψουμε!!!

     
  • At 5/06/2007 3:40 PM, Blogger mtdoggie said…

    δε ξερω τι εκανες αλλα το βλογι σου φαινεται κανονικο παλι,μπραβο!

     
  • At 5/06/2007 8:38 PM, Blogger patsiouri said…

    Ναί ρε παιδί μου, με αέρα θα παχύνουμε, πώς θα γίνει?? Πάω να φάω τα λαχανικά μου για να μήν ψωνίσω ΚΑΙ μαγιώ από τα παιδικά!

    ( Το έφτιαξα κι εγώ με μπισκότα, μούρλια!, απαίσια γαστρεντερίτιδα, fair play δέν ήθελες?? Το έχεις λοιπόν!)

     
  • At 5/07/2007 1:21 AM, Blogger snikolas said…

    Mad2luv, τα μπισκότα που έστειλαν από την Aegean είναι softking αλλατίνη! Τα τσάκισα όμως :(

    Cinestef, το είπα από την αρχή πως πρόκειται για συνταγή προχωρημένων! :p

    Mtdoggie, ναι… έπρεπε να το κάνω. :)

    Patsiouri, γιατί; Τι έχουν ρε τα παιδικά μαγιό;

     
  • At 5/07/2007 11:54 AM, Blogger Crucilla said…

    Κάτι πιο εύκολο για εμάς τις νέες νοικοκυρές;

     
  • At 5/07/2007 2:10 PM, Blogger beniamin η δωδέκατη said…

    Ξέχασες κάτι...

    το κουτάλι...

    (αυτό δεν ειναι συνταγη...χαμουρεμα ειναι... :Ρ)

     
  • At 5/07/2007 11:08 PM, Blogger patsiouri said…

    Μυρίζουν παιδάκια!!!!
    Νιάααααρρρρρ!

     
  • At 5/08/2007 10:35 AM, Blogger nanakos said…

    Yπάρχει κι άλλος τρόπος:

    Φούρνος μικροκυμάτος - καλαμάκι!

    And you're done!

     
  • At 5/08/2007 12:15 PM, Blogger Darthiir the Abban said…

    Αυτό πια καταντά sex με σοκολάτα...

     
  • At 5/08/2007 7:30 PM, Blogger NetKerveros said…

    5 δευτερόλεπτα? Βρε απάτη!!! Τι φούρνο έχεις?Πυρηνικό? Στον δικό μου χρειάζεται τουλάχιστον 30!

     
  • At 5/09/2007 5:16 PM, Blogger snikolas said…

    Crusilla, θα προσπαθήσω για την επόμενη φορά! :p

    Beniamin, όοοοοχι, τίποτα δεν ξέχασα! Δες καλύτερα… :)

    Patsiouri, ναι αλλά δεν είσαι! Έτσι δεν είναι; Ε; ε;

    Nanakos, εσύ παιδί μου έχεις περάσει στο next level!!!

    Darthiir, ω ναι!

    Netkerveros, 30? Βρε απάτη!!! Τι φούρνο έχεις; Προπολεμικό; :P

     
  • At 5/12/2007 10:29 AM, Blogger Σοφία said…

    Τρελαίνομαι για Nutella! Πόσο λάιτ είναι η συνταγή; (Άμα είναι πολύ λάιτ, δεν θα την προτιμήσω).

     
  • At 5/14/2007 12:13 AM, Anonymous N. said…

    apolaustikotato blog!

     
  • At 5/17/2007 12:23 AM, Blogger Stavros said…

    Ενα βάζο το κατεβάζω και τα κιλά δεν λογαριάζω. Ωραία η Nutella!!!!

     

Post a Comment

<< Home